Desenvolupar un projecte educatiu al Farró

El nucli del Farró té una configuració urbana molt compacta, que facilita molt el contacte entre el veïnat i les relacions socials i entre entitats. En l’àmbit educatiu-formatiu, a primària hi ha una escola pública i dues de concertades, totes elles amb educació infantil; de secundària n’hi ha una, amb instituts molt a prop, i també hi ha un centre de formació d’adults i centres d’esplai. I hi ha també el nou equipament de Vil·la Urània, que dedica part de la seva activitat a la divulgació científica i aglutina diverses entitats amb capacitat i ganes d’organitzar activitats.
Amb aquest context, creiem que hi ha un gran potencial perquè el Farró es pugui consolidar a mitjà termini com a barri educatiu, en el qual seria molt interessant enxarxar i apoderar les diferents entitats educatives, socials i veïnals i també el mateix veïnat a fi de compartir les respectives necessitats i recursos.

• Desenvolupar, conjuntament amb el Consorci d’Educació i el sector universitari, un programa d’innovació educativa centrat en la ciència, en els centres educatius del barri.
• Difondre des del centre de formació d’adults i l’Espai Vil·la Urània les propostes de formació per a les persones grans que ofereixen les universitats.
• Impulsar nous projectes d’aprenentatge servei al barri.

Eix
Justa
Tema
Educació
Cultura
Participació i Transparència
Districte/s
Sarrià-Sant Gervasi
Barri/s
El Putxet i el Farró