Esdeveniments esportius

Cal mantenir el calendari d’esdeveniments populars de ciutat en tant que formen part d’una estratègia de promoció fonamental pel que fa a la participació de la ciutadania a actes esportius al carrer. Per altra banda, proposem:

  • Presentar una mesura de govern per a la selecció i captació dels esdeveniments internacionals i la projecció de la ciutat per donar l’orientació cap als valors que creiem que han de tenir: que els visqui la ciutadania, que hi col·laborin altres administracions, sostenible (des d’un punt de vista econòmic, social i ambiental) i incentivar la innovació, futur i esport urbà.
  • Garantir l’impacte des del punt de vista participatiu, comunicatiu i social d’aquests actes. Incorporar esports de participació minoritària però de gran arrelament a la ciutat. Creació d’un comitè de persones expertes (amb participació de professors, esportistes, societat civil i personal de l’IBE) que avaluï cada esdeveniment i pugui emetre recomanacions sobre la seva acollida, o no, en relació amb l’impacte a la ciutat.
  • Convertir Barcelona en la ciutat del waterpolo, atès el gran èxit de la celebració dels europeus de waterpolo i reconeixent la tradició en els diferents clubs històrics de la ciutat, així com l’altíssim nivell dels i les waterpolistes i equips existents a la ciutat; fer de Barcelona una ciutat referent del món del waterpolo.

 

Eix
Innovadora
Tema
Esports