Impulsar el cooperativisme, l’associacionisme i l’emprenedoria de projectes entre el jovent

Des de l’administració sovint costa atendre i entendre d’una manera òptima i consensuada les necessitats i peticions del jovent, i per això cal que el Districte de Sarrià-Sant Gervasi treballi per cuidar millor el jovent dels seus barris a fi de facilitar i aconseguir que hi tinguin un arrelament més gran. Per aquesta raó, volem fer l’esforç d’acompanyar i fomentar la participació social del jovent, aprofitar el seu talent i acompanyar-los en la concepció i el desenvolupament de les seves activitats. En aquest mandat s’ha desenvolupat un projecte pioner de formació per al jovent en cooperativisme i economia social, al qual seria bo donar continuïtat.
• Fer costat a l’associacionisme juvenil oferint-hi suport i assessorament per detectar les seves necessitats i inquietuds, per tal d’impulsar activitats i esdeveniments de lleure i cultura que siguin del seu interès.
• Sarrià: recuperar l’espai entre els carrers de l’Hort de la Vila i Mare de Déu de Núria com a equipament juvenil del barri.
• Continuar i reforçar el treball de formació per al jovent en cooperativisme i economia social i solidària, per tal d’oferir noves eines de treball, alternatives de futur i atreure el talent juvenil, amb l’objectiu de combatre la situació de precarietat laboral en què es troben molts joves del districte.

Eix
Justa
Tema
Joventut
Acció Comunitària
Economia
Districte/s
Sarrià-Sant Gervasi