Promoure i donar suport a les activitats culturals desenvolupades per les diferents entitats, associacions i altres actors del districte

La cultura és el que ens dona identitat i és per això que des de l’Ajuntament s’ha de garantir la socialització de la cultura, així com l’accés de les minories. L'objectiu és donar suport de forma activa ala realització de projectes desenvolupats per les diferents entitats culturals, associacions i altres actors del districte per tal de poder oferir durant tot l'any activitats culturals. Al mateix temps, per tal de donar resposta a una demanda històrica de moltes entitats i associacions que fan activitats culturals per tal que puguin arribar a més públic, es vol, entre d’altres, donar-los suport en la promoció de la seva programació i activitats.
Volem, també, donar un altaveu a tota aquella gent i grups de persones que estan fent activitats amb un retorn cultural al districte, portin anys treballant-lo o acabin de néixer.  Serà molt important no només tenir en compte les entitats i activitats més consolidades al districte, sinó vetllar per fer aflorar nous actors, nou talent creatiu, nous artistes.

• Elaborar i difondre una guia de suport a la promoció de les activitats culturals que incentivi el descobriment d'aquestes activitats i de les entitats que les desenvolupen per part del veïnat.
• Definir un programa de formació, assessorament i coneixement de suport a l’activitat de les entitats que millori des de la gestió cultural de les seves entitats fins a la convivència en l’espai públic amb els veïns.
• Reforçar i donar continuïtat a les activitats culturals i familiars del Turó Park, així com estudiar la viabilitat de portar-ho a terme en d’altres parcs o places públiques.
• Promoure la cultura del civisme, i la gestió responsable dels residus derivats dels actes populars.
 

Eix
Innovadora
Tema
Cultura
Participació i Transparència
Districte/s
Sarrià-Sant Gervasi
Barri/s
Sarrià
Les Tres Torres
Sant Gervasi - la Bonanova
Sant Gervasi - Galvany
El Putxet i el Farró