Promoure nous equipaments educatius, sanitaris, ciutadans i culturals i executar els planejaments pendents

Ciutat Vella és un districte molt dens, hi preval l’ús residencial i manquen molts espais públics. Per aquest motiu, s'han d'anar adquirint edificis i desenvolupant plans per revertir aquesta situació.

  • Raval: acabar la reordenació de l'equipament de salut; nou espai per al CAP del Raval nord; acomplir el Pla d'Equipaments Sanitaris signat amb la Generalitat; executar el projecte d’equipament de joves i memòria de Can 60; nova escola bressol al Raval; executar les obres del teatre Arnau, de Sant Oleguer i de l'Escola de Músics; inaugurar l'Ateneu Enciclopèdic al Reina Amàlia, i dur a terme el planejament de l'Hotel Drassanes i Arc del Teatre.
  • Gòtic: executar el projecte del Borsí; ampliació de la biblioteca Andreu Nin/Espai Veïnal, i consolidar el casal de joves autogestionat del Gòtic.
  • • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera: casal de gent gran i habitatge dotacional; executar l'equipament de Via Laietana 8,10; millorar les condicions de Sant Pere Apòstol; desenvolupar el planejament del Palau de la Música, dels Antics Jutjats, de les platges de vies a l'estació de França i el Pla Director de la Ciutadella.
  • Barceloneta: incloure les comunitats del carrer Escar; executar el projecte del Segle XX i de Joan de Borbó 44; reformar el Mercat de la Barceloneta.
     
Eix
Justa
Tema
Acció Comunitària
Salut
Districte/s
Ciutat Vella
Barri/s
El Raval
El Gòtic
La Barceloneta
Sant Pere - Santa Caterina - la Ribera